Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 01-10


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john.betting δεύτερη  αγωνιστική  στους ομίλους του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και σε τέσσερις αγώνες οι αποδόσεις είναι οικτρές ας είναι καλά το μονοπώλιο πάμε να ξετυλίξουμε το κουπόνι  και να καταλήξουμε στις τελικές επιλογές μας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΑΛΚΕ:Δύο ομάδες που αρέσκονται στο ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι   ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους την πρώτη αγωνιστική με 3-0 η ΣΑΛΚΕ την ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚ. και  η νίκη που τάραξε την ΕΥΡΩΠΗ το μεγάλο διπλό της γηπεδούχου μέσα στη  ΤΣΕΛΣΙ ΜΕ 2-1 θα πάρω στον αγώνα αυτό το G/G  και το ΟΒΕΡ.
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚ. – ΤΣΕΛΣΙ :Παίζουν οι χαμένοι της πρώτης αγωνιστικής  θα πάω με την ποιότητα και το πείσμα των παικτών της ΤΣΕΛΣΗ  και του ΜΙΣΤΕΡ ΟΥΑΝ πάμε με το διπλό και το 2-3 γκολ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝ- ΜΑΡΣΕΪΓ: Παίζουν οι χαμένοι του ομίλου την πρώτη αγωνιστική η δύναμη των Γερμανών και ειδικά εντός έδρας είναι γνωστή ενώ οι Γάλλοι δεν πατάνε και πολύ καλά στα πόδια τους η παρέα του ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ πιστεύω θα έχει εύκολο βράδυ δυνατός ο ΑΣΣΟΣ  και μεγάλο σκορ ΟΒΕΡ.
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΑΠΟΛΙ : Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς οι δύο επικεφαλής του ομίλου συγκρούονται στο Emirates stadium του ΛΟΝΔΙΝΟΥ  η φιλοξενούμενη ΝΑΠΟΛΙ παρά  την    φυγή των ΚΑΒΑΝΙ ,ΤΣΙΓΚΑΡΙΝΙ,ΣΑΝΤΑΝΑ παραμένει δυνατή και φιλόδοξη  για καλή πορεία σε ΙΤΑΛΙΑ και ΕΥΡΩΠΗ από την άλλη μεριά κανείς δεν περίμενε ότι η φετινή  ΑΡΣΕΝΑΛ μετά την φυγή πρωτοκλασάτων παικτών της όπως ARSHAVIN,DENILSON,DJOYROY,BENDTHER,  SQUILLACI,CAMPBELL,CHAMAKH,GERVINHO.Θα ήταν τόσο δυνατή και ανταγωνιστική τόσο σε ΕΥΡΩΠΗ όπως και στην ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ και να είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη  θα πάμε με τον ΑΣΣΟ και το G/G.
ZENIT – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝ:  Η γηπεδούχος  ΖΕΝΙΤ πήρε το Σαββάτο το ντέρμπι στο ρωσικό πρωτάθλημα νικώντας με 2-1 την  ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ παραμένοντας μόνη στην πρώτη  θέση του πρωταθλήματος  δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή  κατάσταση σε αντίθεση με την ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝ. που γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την ΤΡΕΝΚΒ ΑΝΤΜΙΡΑ την χειρότερη ομάδα του ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ πρωταθλήματος μεγάλος ΑΣΣΟΣ από το ημίχρονο και ΟΒΕΡ.
ΠΟΡΤΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.: To ντέρμπι της ιβηρικής  ανάμεσα στους Δράκους του ΟΠΟΡΤΟ και τους Ροχιμπλανκος  της ΑΤΛΕΤΙΚΟ μια ΑΤΛΕΤΙΚΟ που μασάει σίδερα οδηγώντας  την κούρσα του πρωταθλήματος  στην ΙΣΠΑΝΙΑ μαζί με την ΜΠΑΡΤΣΑ πάρα την φυγή αρκετών παικτών με πρώτο και καλύτερο  το RADAMEL FALCAO με την έλευση του DAVID VILLA από την ΜΠΑΡΤΣΑ, του Γάλλου από την ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ JOSUHA GUILAVOGHI, του ολλανδού από τον ΑΓΙΑΞ  TODY ALDERWEIRELD. O ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ  έκανε ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει   στην Ισπανία άλλα και στην Ευρώπη από την άλλη μεριά η γνωστή  βιομηχανία  της ΠΟΡΤΟ παραγωγή και πούλημα παικτών παραμένει πάντα στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης αλλά και  πρωταγωνιστή  έχοντας τα τελευταία χρόνια τα σκήπτρα του  Πορτογαλικού πρωταθλήματος  στο σημερινό παιχνίδι θα πάω με το τραίνο της ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΔΙΠΛΟ λοιπόν και 2-3γκολ.
ΣΕΛΤΙΚ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Η παρέα του δικού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ κόντρα στην ομάδα του μεγάλου απόντα ΛΕΟΝΕΛ ΜΕΣΙ που θα απουσιάσει από την ΜΠΑΡΤΣΑ για τις επόμενες 20 μέρες  παρά την απουσιάσει του ΜΕΣΙ φαβορί παραμένουν οι Καταλανοί ενάντια στους Κέλτες  θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σήμερα την μονομαχία του ΣΑΜΑΡΑ με τους  ΠΕΔΡΟ και τον ΝΕΙΜΑΡ θα πάω με το G/G και το ΟΒΕΡ.
ΑΓΙΑΞ- ΜΙΛΑΝ: Ο γηπεδούχος ΑΓΙΑΞ αντιμετωπίζει  την ΜΙΛΑΝ που μετρά την απουσία του  ΕΛ ΣΑΡΑΟΥΙ  που τραυματίστηκε  στην χθεσινή προπόνηση  και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον  ΑΓΙΑΞ αλλά και από το παιχνίδι της Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι του Ιταλικού πρωταθλήματος με την μεγάλη κυρία  ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ   στο σημερινό παιχνίδι ο ΑΓΙΑΞ  έχοντας γνωρίσει την ήττα στο καπ νου στο πρώτο παιχνίδι θα παίξει όπως παίζει πάντα ανοικτό  παιχνίδι  χωρίς σκοπιμότητες  πάω στο G/G και ΟΒΕΡ.

1Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΑΔΑ ΟΒΕΡ.

ΚΩΔ
ΟΜΑΔΕΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
100
ΖΕΝΙΤ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
ΟΒΕΡ
1.50
101
ΑΓΙΑΞ - ΜΙΛΑΝ
ΟΒΕΡ
1.70
103
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΑΛΚΕ
ΟΒΕΡ
1.60

2Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΗΜΕΙΩΝ.
ΚΩΔ
ΟΜΑΔΕΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
102
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΑΠΟΛΙ
1
1.95
105
ΠΟΡΤΟ – ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ.
2-Χ
2.45-3.15
107
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚ. - ΤΣΕΛΣΙ
2
1.60

3Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ
ΚΩΔ
ΟΜΑΔΕΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
102
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΑΠΟΛΙ
4-6ΓΚΟΛ
2.40
104
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΡΣΕΪΓ
4-6ΓΚΟΛ
2.20
106
ΣΕΛΤΙΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
4-6 ΓΚΟΛ
2.20

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου